Bozuldu diye atıyoruz ama, yumuşayan turşuyu kurtarmak çok kolay! 30 yıllık turşucudan kütür kütür turşunun püf noktalarını aldık!
Kış aylarında, hele ki güzel bir çorbanın yanında salatalık turşusunu sevmeyenimiz yoktur. Ama turşunun kıvamını tutturmak, turşunun yumuşamaması için neler yapmalıyız? İşte 30 yıllık turşucudan aldığımız, o kütür kütür ağızda lezzet patlaması yaşatan turşu için püf noktaları.. İşte ayrıntılar.. Hazırsanız, başlayalım...
HABERİN DEVAMI İÇİN 2.SAYFADAN DEVAM EDİNİZ..
Kış aylarının vazgeçilmezi salatalık turşusunun, lezzetini ve kıtırlığını korumak için bazı püf noktaları ortaya çıktı. Turşu yaparken dikkat edilmesi gereken unsurlar ve yumuşamış turşuları kurtarmak için pratik yöntemler, turşu tutkunları için önemli bilgiler sunuyor.
10 Ara 2023 - 18:10 - Yaşam
Muhabir Gürel Uçak
Yorum yazarak Ege Gündem Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ege Gündem Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ege Gündem Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ege Gündem Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Ege Gündem Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ege Gündem Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ege Gündem Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ege Gündem Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.