-

Sonbaharda dondurucuda saklanabilecek pratik tarifler ve zaman kazandıracak taktikler

Eylül ayı, yazın bitip sonbaharın başladığı dönemde, hem doğada hem de mutfakta taptaze ve lezzetli meyve ve sebzelerin bolca bulunduğu bir zamandır. Sonbaharın getirdiği bu zenginlik, kış aylarında da sofralarımızı şenlendirmek için mükemmel fırsatlar sunar. İşte Eylül'de öne çıkan gıdalar ve bunları nasıl saklayabileceğinizle ilgili bazı ipuçları..

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri

Öncelikle eylül ayından başlayalım ve gün içinde özellikle çalışanlar için işe yarayacak saklama ve hızlı hazırlama taktiklerini sıralayalım;

Elma, kabak üzüm, tatlı patates kızılcık ve brüksel lahanası bu ay mutlaka zamanında dondurulup tüketilmesi gereken gıdalar arasında ;

Önce bu gıdaların saklama koşullarının taktiklerini daha sonra genel geçer en pratik saklamanız gereken gıdalara…

HABERİN DEVAMI İÇİN 2. SAYFAYA TIKLAYINIZ..

03 Eyl 2024 - 13:01 - Yaşam

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ege Gündem Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ege Gündem Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ege Gündem Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ege Gündem Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.