Palamudun mevsimi geldi, tezgahlar şenlendi.. Peki Palamut nasıl pişirilmeli? 4 noktaya dikkat edin balık ağzınızda dağılacak..
Sonbahar ile birlikte balık severlerin favorisi olan palamut, sofralarda yerini almaya başladı. Omega-3 ve protein zengini bu lezzetli balığı doğru pişirerek tüm aromalarını ortaya çıkarmak oldukça önemli.
İster ızgarada, ister fırında, isterseniz de tavada pişirin, dört önemli püf noktasına dikkat ederek palamudu lokum kıvamında hazırlayabilirsiniz. Peki Palamut nasıl pişirilir? Nelere Dikkat edilmelidiR? İşte tüm bu soruların yanıtları ayrıntılı haberimizde..
HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN LÜTFEN 2.SAYFADAN DEVAM EDİNİZ..
17 Eki 2024 - 00:06 - Yaşam
Muhabir Şaban Tezcan
Yorum yazarak Ege Gündem Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ege Gündem Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ege Gündem Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ege Gündem Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Ege Gündem Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ege Gündem Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ege Gündem Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ege Gündem Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.