Kızgın yağda kızartılan pişileri daha sağlıklı hale getirmek mümkün. Mayasız pişi tarifi ile mümkün! Hem sağlıklı hem de kabar kabar mayaları çay saat...
Yemesi keyifli bırakması zor çekirdeğin sinir bozucu tarafı boğaza takılmasıdır. Eğer nasıl çıkarılacağını bilmiyorsanız saatlerce boğazınızda kalarak...
Ocak gözü nasıl açılır? Tıkalı ocak gözünü açmak için saatlerce uğraşmaya gerek yok. Sadece 3 malzemeyle ocak gözü 15 dakikada açılıyor. İşte temizlik...
Her mevsimin her ayın balıkları farklıdır. Ekim, balık çeşitliliği açısından oldukça zengin bir aydır. Özellikle tüketilmesi gereken balıkları bulunur...
Zeytinlerin çürümemesi için bilmeniz gereken Abruzzi yöntemi. Tüm İtalyanlar bu yöntemi kullanarak zeytinlerini muhafaza ediyor. İster yeşil, ister si...
Bugüne kadar hata etmişiz. Her yöreye göre değişen lahmacunun püf noktalarını Masterchef yarışmasının ünlü şefi Somer Sivrioğlu açıkladı. İşte çıtır ç...
Sürekli kullanımdan dolayı fayanslar zamanla sararabiliyor. Hatta sararmalar zamanla küflenmeye bile dönüşebiliyor. Bunun engellemek için ise biraz *...
Türkiye'de sadece Sivas, Tokat ve Yozgat illerinde yetişiyor. Madımak otunun yemeği de yapılıyor, çorbası da. Kuru haliyle kilosu ise 200 ila 400 TL a...