Hafta sonu kahvaltı sofralarını süsleyecek mayasız pişi tarifi! Asla yağ çekmiyor, kabar kabar oluyor

Kızgın yağda kızartılan pişileri daha sağlıklı hale getirmek mümkün. Mayasız pişi tarifi ile mümkün! Hem sağlıklı hem de kabar kabar mayaları çay saat...

45 yıllık köfteciden İnegöl köfte tarifi. Harca ekleyince lezzeti ve besin değeri artıyor…

Bursa İnegöl’ün meşhur köftesini 45 yıllık Eymen Usta verdi. Köftecilerin sırrını ifşa eden Eymen Usta sihirli malzemeyi söyledi

Yağ, salça, çay, çikolata… Halılardaki lekeleri saniyeler içinde ovalamadan söküp atıyor!

Sürekli kullanılan eşyaların başında gelen halılardaki yağ, salça, çay, çikolata ve benzeri lekeleri ovalamadan bile sökmenin sırrı var.

Boğaza batan çekirdek kabuğu nasıl çıkarılır? 1 yemek kaşığı içip öksürün... Tertemiz yapıyor

Yemesi keyifli bırakması zor çekirdeğin sinir bozucu tarafı boğaza takılmasıdır. Eğer nasıl çıkarılacağını bilmiyorsanız saatlerce boğazınızda kalarak...

Ocak gözü nasıl açılır? Tıkalı ocak gözünü 15 dakikada açıyor... Eskisinden daha iyi çalışıyor

Ocak gözü nasıl açılır? Tıkalı ocak gözünü açmak için saatlerce uğraşmaya gerek yok. Sadece 3 malzemeyle ocak gözü 15 dakikada açılıyor. İşte temizlik...

Ekim ayında tüketilmesi gereken balıklar! Besin değerleri katlanıyor ve faydaları saymakla bitmiyor...

Her mevsimin her ayın balıkları farklıdır. Ekim, balık çeşitliliği açısından oldukça zengin bir aydır. Özellikle tüketilmesi gereken balıkları bulunur...

Domatesin çürümesini önlemek için bilmeniz gerekenler. Haftalarca ilk günkü gibi taze oluyor

Domatesi saklama tüyosuyla sadece domates değil, salatalık biber gibi sebzeleriniz de haftalarca bozulmadan sağlam kalıyo.

Haşim Usta’nın mercimek çorbası sırrı. 2 yemek kaşığı ekleyince lezzeti 8’e katlanıyor…

Sofraların vazgeçilmez lezzeti * mercimek çorbasının * lezzetini 8’e katlayan sırrı Haşim Usta ifşa eti.

Yüzünüze gülüp arkanızdan iş çeviriyorlar! İşte en sinsi 3 burç…

Sinsilikte sınır tanımayan 3 burç… Hangi şartta olursa olsun onlardan uzak durmalısınız, yanlarından bile geçmeyin…

Zeytinlerin çürümesi nasıl engellenir? Beyaz tabaka oluşmasını engelleyen Abruzzi yöntemi... Tüm İtalyanlar uyguluyor

Zeytinlerin çürümemesi için bilmeniz gereken Abruzzi yöntemi. Tüm İtalyanlar bu yöntemi kullanarak zeytinlerini muhafaza ediyor. İster yeşil, ister si...

Taş gibi yoğurt mayalama tüyosu! Ev hanımlarının işine çok yarayacak...

Evde yoğurt mayalarken dikkat etmeniz gereken mandıra tüyosu! Kaya gibi yoğurt mayalamak bu yöntemle mümkün. Ev hanımlarının işine çok yarayacak...

Şimdiye kadar yanlış yapmışız. Çıtır çıtır lahmacunun püf noktasını Somer Sivrioğlu açıkladı

Bugüne kadar hata etmişiz. Her yöreye göre değişen lahmacunun püf noktalarını Masterchef yarışmasının ünlü şefi Somer Sivrioğlu açıkladı. İşte çıtır ç...

Palamut böyle pişerse aynı lüks balıkçılardaki gibi oluyor! İşin sırrı meğer buymuş...

Balık pişirirken bilmeniz gereken aşçılık tüyosu!

Sararmış ve kararmış fayansları parlatıyor. İki malzeme ile bir su bardağı yetiyor…

Sürekli kullanımdan dolayı fayanslar zamanla sararabiliyor. Hatta sararmalar zamanla küflenmeye bile dönüşebiliyor. Bunun engellemek için ise biraz *...

Sivas, Tokat ve Yozgat'ta yetişiyor! Yemeği de yapılıyor çorbası da... İşte dağlardan fışkıran servet

Türkiye'de sadece Sivas, Tokat ve Yozgat illerinde yetişiyor. Madımak otunun yemeği de yapılıyor, çorbası da. Kuru haliyle kilosu ise 200 ila 400 TL a...